Community post

Iedereen weet hoe belangrijk water drinken voor je is, maar het wordt bij lange na niet genoeg gedaan. De aangeraden hoeveelheid water
ligt tussen de 1,5 en 2 Liter water per dag, dat zijn zo ongeveer 7 glazen. Toch drinkt de Nederlander gemiddeld 5 glazen water per dag, en onder de jongeren valt de aandacht aan hydratatie nog een stuk lager uit. 
 

Wat opviel was dat Nederlanders gemiddeld te weinig water drinken, dat komt door onbewustheid of het vergeten van drinken. Onder de jongeren blijkt maar liefst 46% te vergeten om soms water te drinken, maar staan wel meer open om geholpen te worden daarin. Daarbij hebben ze aangegeven te denken aan het ontvangen van tips en hen erbij helpen te herinneren.

Vanuit hier hebben wij een product gecreëerd die deze probleemstelling kan tegengaan, de Clade duurzame waterfles. We zullen het product begin februari op de markt brengen gericht mensen met hydratatieproblemen. 

Als je met vragen zit over het product of als je met ons wilt praten, kan dit hieronder! We beantwoorden graag jullie antwoorden!

 

15 gedachten over “Community post”

  1. Wauw! Wat heeft het me geholpen. Van minimaal een glaasje drinken naar minimaal twee liter. Ik ben nu al een week bezig en bevalt me zeker. Hoe gaan jullie?

  2. Super gaaf concept! Ik had moeite met genoeg water drinken op een dag maar jullie helpen me hier zeker bij! Ik ga het zeker aanraden aan me vrienden! Op naar de 2 liter water per dag!

    1. Ja! Ik heb hem net binnen en vind de fles erg fijn. Hij blijft lekker koel en is makkelijk in gebruik. Tot nu toe is het een goede aankoop!

    1. Wij zijn blij om te horen dat je een gezondere levensstijl aanneemt Klaas door gebruik te maken van onze fles. Bedankt voor je positieve reactie!

  3. Ik was fan een zoete dranken drinken door de dag heen maar ik heb beseft dat dit niet helemaal gezond is. Nu met de Clade waterfles probeer ik zo veel mogelijk water te drinken 🙂

  4. Ik heb gisteren mijn drinkfles ontvangen, ben er vandaag al super gemotiveerd mee bezig geweest en 3x bijgevuld!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *